Black and blue!

Idag hade jag utbildningsdag tre. Nu får jag en paus imorgon sedan kör vi nästa vecka igen. Vilket fint väder det är just nu! Synd att jag inte hinner njuta fullt ut. Idag har jag nya svarta HM jeans, jeansjacka från Åhlens (ett reafynd) en secondhand blus och ett pärlhalsband som jag fått överta av min syster en gång för hundra år sedan.

IMG_9835.JPG

IMG_9833.JPG

IMG_9834.JPG
Black and blue are some of my favorite colors. Today i had my third day of education. Tomorrow business as usual and then one day of rest before the finale week before deadline!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s