New in…

Jag sprang förbi Indiska på vägen hem igår. Jag letade efter en ananasskål som jag sett i en inredningstidning. Det fanns tre kvar till min lycka så en fick följa med mig hem. Den blir fin i min framtida stringhylla. En ny scarf med fina höstfärger och en temugg i bambu fick också följa med hem.

IMG_9857.JPG

IMG_9856.JPG

IMG_9858.JPG
New in from Indiska! A pineapple glasbowl, a scarf with autumnflowers and a cup for tea made of bamboo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s