Sunday work!

Jobbar idag söndag och även hela nästa helg! Funderar lite på vad jag skulle vilja göra istället…

Äta mysfrukost med familjen,
Gå en lång promenad i frisk luft,
Läsa klart Elsa Billgrens nya bok,
Måla klart handdukshyllan till köket,
Göra klart min tavelvägg,
Fixa klart balkongen,
Börja med yoga,
Ta en kurs i oljemålning,
Göra klart min nya design till bloggen,
Utforska kulturutbudet på diverse konstrundor och kulturnätter!

Ja det finns ungefär en miljon andra saker jag kan tänka mig att göra på min ” lediga” tid. Snart är mitt jobbprojekt över och då ska jag vila mig och komma igen… Sedan ska jag boka en biljett till Paris och kanske en till någon rolig musikal också, vi får se!

Detta är tankar som far genom huvudet när man pendlar…

IMG_9884.JPG
Sunday on my way to work! I wish i could do a million different things instead of work on weekends. My work project is soon finished and then i’m going to rest and do some of the things i dream of like paint, be with my family and do fun stuff. But right now work is calling, see you later!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s