Finally!

Jag har letat väldigt länge efter nya stövlar. Jag har saknat ett par sedan mina gamla trotjänare gick i graven för ett par år sedan. Jag är nog lite kräsen och har ratat det mesta. De har varit för höga eller låga i skaftet, klacken har varit för hög eller för låg, det har varit för mycket krusiduller och spännen på etc! Nu har jag äntligen hittat ett par som känns bra och som har en liten rolig detalj som inte tar över. De har en lagom hög klack och är lagom höga. De sitter bra på fot och vad. Ser nu fram emot att ha kjol och klänning i vinter till mina nya stövlar. Jag hittade dem på Eurosko häromdagen.

IMG_9888.JPG

IMG_9889.JPG
I have finalky found a new pair of boots that i actually like. I have been looking for a long time but haven’t found anything to my liking until now! These boots fits like a glove. I’m looking forward to wear them with a skirt or a dress this winter. I found them at Eurosko in Sweden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s