Chrisp sheer

Idag har jag haft min sista utbildningsdag för den här omgången. Nu stundar två finalveckor innan mitt projekt är avklarat. Fick för mig att använda läppstift idag vilket jag inte gjort på hundra år. Jag lånade ett av min dotters som heter crisp sheer från Makeup store. Älskar färgen!

IMG_9933.JPG

IMG_9937.JPG
I ”borrowed” one of my daughters lipsticks from Makeup store today. I haven’t been wearing lipstick in years. I just love the color. The lipstick is called crisp sheer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s