Early morning mist!

Jobbar och sliter men nog sagt om det… Idag har jag iallafall sovmorgon. Vaknade till en tjock dimma ute. Har tvättat och pysslat om mina blommor. Några var på väg att dö andra var bortom räddning. Räddade en succulent från en blomgrupp som gått hädan. Det är verkligen avkopplande att pyssla runt i sin egen takt. Satte succulenten i en glasskål som bara står och samlar damm annars.

IMG_9966.JPG

IMG_9974.JPG

IMG_9975.JPG
Today we are wrapped in mist. I’m soon off to work. First i replanted some near death plants. I took an old glas bowl and used it as a flowerpot. Why not use your old bowls for something new, otherwise they only collect dust in some old cupboard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s