Stelton dream!

Jag har länge velat ha en Stelton termoskanna. Jag tycker att de är urläckra. Silverfärgad har alltid varit ett självklart val. Idag såg jag helt plötsligt att det finns en Stelton to go termosmugg. Gissa om jag blev glad! Den kostar ett par hundra och finns i flera fina färger. En sådan flyttade raskt högt upp på önskelistan. Jag kan bara inte bestämma mig för färg, silver, koppar eller någon annan färg, vi får se… Den blir perfekt till mitt morgonte!

IMG_9988.JPG

IMG_9986.JPG

IMG_9985.JPG
OMG i just found out that Stelton has a thermosmug to go. I want one for my morning tea. I just have to decide what color i want. I have loved their thermos jugs for a long time and want one in silver. They are rather expensive but the thermos mug is quite affordable.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s