A day off work!

Idag har jag varit ledig. Min första lediga dag med efterföljande helg på väldigt länge. Nästa vecka kör jag järnet igen men idag har jag bara gjort det jag känt för. Jag sov till sju, åt frukost med min man som skulle till jobbet. Jag tittade ikapp på Äntligen hemma där Elsa inredde en tvättstuga. När klockan blev 10 gick jag ner på stan. Jag köpte nya örhängen och ett mobilskal på Glitter. Jag spanade runt på nya kläder men köpte inget. Lite nytt te fick dock följa med hem, höstskimmer smaka på det ordet, låter lika gott som det smakade. Hittade en ny vintagebutik (Silly Market) som verkligen var en liten pärla. Jag kan verkligen rekommendera den om ni har vägarna förbi Norrköping. Jag avslutade min dag på myrorna innan jag tog en promenad hem. På myrorna hittade jag en massa fint tyg som varit gardiner tidigare. Man kan få jättefint tyg för en spottstyver på myrorna. Jag ska sy kuddar mm av tyget jag hittade. En ny scarf fick också följa med hem. Den blir fin till min nya kappa från La Redoute. Jag hittade även en tavla från typ 70 eller 80 talet som jag ska hotta upp, men mer om det en annan gång. Imorgon är det kulturnatt vilket jag och min fina man tänker gå ut på. Imorgon är också dagen när min dotter åker till Frankrike och blir borta nästan ett år. Känns redan tomt här hemma men det är precis som det ska vara. Min dotter är vuxen nu och måste hitta sin egen väg i livet. Min tröst är att hon drömt om detta länge och att jag vet att hon blir lycklig av att leva sin dröm. Lycka till mitt hjärta, mamma är bara en Ryan air biljett bort ❤

IMG_0005-1.JPG

IMG_0004.JPG

IMG_0010-0.JPG

IMG_0012.JPG
Today i had my first day off in weeks. I really needed the rest. I went down town and bought a pair of earrings at Glitter. I also bought a new tea called autumnshimmer. It tastes as good as it sounds. I also visited the Ants for some secondhand shopping. I bought lots of cloth really cheap. I also bought a scarf that fits my new coat from La Redoute. Tomorrow we have a cultural night here at my town. Lots of stuff is happening. Art, music and design among other things. We are so going out to enjoy that.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s