All grown up!

Det ekar tomt här hemma. Det kommer ta ett bra tag att vänja sig! Min dotter har åkt iväg på sitt livs hittills största äventyr. Hon ska plugga utomlands ett helt år. Det är verkligen kluvna känslor. En del av mig inser såklart att det är precis som det ska vara. Våra barn växer upp och flyger ur boet. En del av mig tycker att tiden gick för fort och önskar att jag för alltid kunde trycka henne mot mitt bröst och skydda från allt jobbigt i livet. Mitt lilla fina troll har blivit min fina stora tjej med hela livet framför sig. Jag är så himla stolt över dig. Lycka till mitt hjärta och komihåg att vara rädd om dig. Jag älskar dig<3

IMG_0038.JPG

IMG_0039.JPG
Yesterday my daughter left the country. She is going to study abroad for a year. She left a huge empty space behind her. My mind knows that our children grow up and leave home. My heart misses her like crazy. Anyway i wish her all the luck in the world. I love my strong beautiful daughter ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s