Lost for words!

Just nu har jag inga ord! Inspirationen tryter. Jag håller på med efterarbete efter mitt jobbprojekt och längtar efter att det ska bli klart. Vad väntar sen? Jag ska gå tillbaka till mitt gamla jobb. Jag har varit borta i nästan ett år så det känns lite konstigt. Det är tomt efter min dotters flytt utomlands och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med min tid. Just nu är jag mest trött som ni ser på bilden och vill egentligen bara sova och vila. Jag tar därför en kort paus. Om jag känner mig själv rätt så kommer inspirationen snart tillbaka. Vi ses då! Kram

IMG_9982.JPG
I’m very tired after my job project and need to rest for a while. I have zero inspiration right now. I’m shortly going back to my old job after being gone for almost a year. Lots of changes and one tired human being. I will take a short break and be back as soon as i feel up to it. If i know myself it will be soon. See you later!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s