My new leo coat!

Jag har aldrig varit mönstermodig! På sista tiden har jag dock vågat lite annat än bara svart hela tiden. Idag hade jag min nya kappa med leomönster på mig. Den kommer från La Redoute och var på rea för ett väldigt bra pris. Halsduken köpte jag på myrorna för ett par tior och kängorna har jag ärvt av min dotter. Jag tror att de kommer från HM ursprungligen. De får hänga med tills jag införskaffat nya höstkängor. Det står på inköpslistan för månaden. Min dotter har startat igång sitt nya liv utomlands och det börjar rulla på. I övrigt är jag mest trött. Har haft jordens huvudvärk idag, suck!

IMG_0067.JPG
Today i’m wearing my new leo coat from La Redoute. I love the colors and pattern. My scharf is secondhand and the boots i have inherited from my daugther.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s