Autumn at it’s best!

Tog en promenad genom stan efter jobbet. Älskar det vackra höstvädret vi har haft idag. Försöker njuta av livet och ta vara på de sista fina dagarna innan vintern slår till. Passade på att spana på kängor. Hann inte prova men nu vet jag vart jag ska gå. Tog även en sväng förbi myrorna. Hittade två sjalar till mig och en klänning till min dotter. Den får följa med när vi åker och hälsar på henne inom kort.

IMG_0069.JPG
Took a stroll through the park after work. I love autumn when it looks like this. I hope for many more of these fine autumndays before winter hits. I also went down town to search for new boots. I think i found a pair but i didn’t have time to try them on today. I will go back next week.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s