Familyday!

Igår åkte vi upp till Stockholm. Jag hade lovat min mellan systerdotter att fixa gardiner till hennes nyrenoverade rum. Vi hittade jättefint tyg både till gardiner och kuddar. Jag hann inte sy allt igår utan tog med materialet hem. Jag ska sy i veckan och sedan åka upp med det färdiga resultatet. När vi var klara med att hitta tyg och äta lunch så gick vi en liten sväng till på stan. Min syster köpte en Michael Kors väska i svart och silver, precis en sådan som jag vill ha. Den var verkligen jättefin! Vi gick även förbi nyöppnade Victoria’s Secret. Tyvärr var affären fullsmockad med folk så det gick inte ens att gå in. Det får jag göra en annan gång!

IMG_0097.JPG

IMG_0099.JPG
Dagens huvudperson…

IMG_0094.JPG
Jag hade min nya jacka och scarf från Åhlens på mig. Den är väldigt tunn och perfekt att ha på sig ute nu.

IMG_0086.JPG
Yesterday i went to Stockholm to meet my sisters and one of my nièces. We looked for new cloth to curtains. My nièces room is newly renovated and i had promised to help with the curtains. We found the perfect cloth which i’m going to fix this week and then deliver to her. My sister also bought a Michael Kors bag in black and silver. I want one of these bags myself. Maybe some other time! We went past Victoria’s Secret that recently opened in Stockholm. We couldn’t go in. There was way to many people in the store. I will go there next time i’m in town. I had my new jacket and scarf from Åhlens on me. The jacket is quite thin and perfect to wear right now.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s