Some late night DIY

Jag är så hemskt trött just nu så det är mest soffhäng på kvällarna. Vill så gärna komma igång med allt runt omkring men jag orkar helt enkelt inte. Ikväll tog jag mig i kragen och började måla ett par träblommor från 90-talet. De har stått på mitt jobb i evigheter. Jag gillar fortfarande mina blommor men kände att lite ny färg skulle göra susen. Jag har tröttnat på den blåa färgen. Jag köpte hobbyfärg på Panduro häromdagen. Svart, vitt och silver. Efterbilder kommer när jag är klar!

IMG_0120.JPG

IMG_0123.JPG
I started some late night DIY tonight. I have had two blue wooden flowers in my office for years. I still love the form but has grown tired of the color. I bought some new colors at Panduro. I’m going to paint them in black, white and silver. I’ll show you the result when i’m finished.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s