A slow day and a cold!

Börjar min morgon med att läsa om inredning och drömma om förändringar här hemma! Det blir en lugn dag. Min fina man ligger nerbäddad med förkylning, hosta, huvudvärk, hals- och öronont. Jag känner mig frusen och har också lite ont i halsen. Funderar lite på frukost och om jag ska orka mig ner tre kvarter till apoteket och ica-affären lite senare. Kanske blir det också ett par filmer och lite mer inredningsläsning men annars inte så mycket mer idag.
Det enda roliga på gång just nu är en
Parisresa för att hälsa på min dotter, ska skriva en önskelista på saker att göra!

IMG_0128.JPG

IMG_0129.JPG
Today will be a slow day. My husband has a terrible cold and i’m starting to have a sore throat. I’m dreaming of interior design and things to do in Paris. We are visting my daughter who lives in France soon. I’m so looking forward to that. The picture with all the padlocks from Paris my sister Karin took when she and my other sister Åsa visited my daughter in Paris lately.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s