Thinking about it!

Letar efter en väska att ha när man är ute och reser. Ryggsäck är i och för sig bekvämt tyvärr även för ficktjuvar. Jag tänkte därför satsa på en väska med rem och stadiga dragkedjor som man kan ha på magen. Mina resvana syskon har något liknande och det verkar funka bra. Typen av väska jag tänker på hittas ofta i sportaffärer och har märken som tex Adidas osv. Jag var ute på stan en sväng efter jobbet och sprang då av en slump på denna väska på Åhlens barnavdelning. Jag funderar på att gå tillbaka och köpa den imorgon. Älskar mönstret!

IMG_0183.JPG
I need a new travel bag. Today i found one at Åhlens child apartment of all places. I think i will go back and buy it tomorrow. It will be perfect to have in Paris. Actually i prefer a backpack when i travel but unfortunately so do pocket thieves.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s