When in Paris…

Vi planerar våra dagar i Paris just nu! Min dotter bad att få en lista på önskemål. Hon fick en A4 fullklottrad med saker att göra. Vi kommer såklart inte att hinna göra allt men ändå… Vi ska försöka maxa våra dagar. Det viktigaste är såklart att träffa min dotter, se var hon bor och var hon pluggar. Mysiga bruncher, middagar samt fika står också på schemat såklart. Jag har tagit hjälp av några Paris-guider som jag hittat bland bloggarna. Här hittar ni fina tips om ni också ska till Paris. Det finns många många fler om man surfar runt på nätet! Kanske dyker det upp en egen Paris guide här också vart efter.

Elsa Billgren – Parisguide
Mokkasin – Parisguide

IMG_0227.JPG
We are planning our trip to Paris right now! There are so many things we want to do and so little time. The most important thing is of course to see my daughter and check her apartment and school out. I have been searching for inspiration among some blogs. You can find a lot of great guides to Paris online. Elsa Billgren and the blog Mokkasin (links above) are only two of them but well worth checking out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s