Photo art!

Idag hämtade jag ut två posters som jag skickat efter från fotografiska i Stockholm. De ska ramas in och få en plats i sovrummet är det tänkt. Här får ni en sneak peek! Kan ni gissa fotografen? Jag har varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt. Känner mig lite trött i kroppen efter Paris och behövde vila lite. Vi har haft en underbar resa som jag kommer att berätta mer om när jag har landat ordentligt. Inspirationen har gått för högvarv idag och jag har skrivit ner en hel hög pyssel jag vill göra samt faktiskt ett konstverk. Nu ska jag bara få ut bilden ur huvudet också. Det måste vara all vacker konst i Paris som påverkat mig.

IMG_0590.JPG

IMG_0591.JPG
We are back home after our trip to Paris. We have really enjoyed our stay and i will tell you all about it later. Today my posters arrived that i ordered from the photographic museum and artgallery in Stockholm. Here is a sneak peek, can you guess the photographer? I’ll show you when i have framed them. We vill have them on the wall in our bedroom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s