In the paper!

Jag har inte haft morgontidning i pappersformat på många år. Den senaste tiden har vi saknat det mer och mer. Vi kom på att vi kunde dela ett abonnemang med mina föräldrar. Dom läser på morgonen och vi på kvällen. Funkar jättebra! Om jag inte haft tidningen hade jag inte hittat följande annons. Gissa vad jag gör i helgen? Heminredning vem kan motstå det? De kanske har julkulor??

IMG_0592.JPG
We haven’t had the morningpaper in paperform for years. But when you only read online you miss a lot of information unfortunately. Now we share the paper and the cost with my parents. They read it in the morning and we read it after work. If i haven’t had it i shouldn’t have found this ad. A new interior design store (outlet) that opens in my town (Oscar and Clothilde). Guess where you find me this weekend???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s