And then it was winter…

Över en natt gick vi från höst till vinter. Snön la sig som ett tjockt vitt täcke över allt. Bara att ta på sig mössan och ge sig ut. Kontrasten är stor mot Paris där vi hade soligt och runt 20 grader plus i helgen. Från mitt jobbfönster kan jag se ett vackert träd. Höstlöven sitter fortfarande kvar till viss del. Det blev så vackert med vit snö och gula löv! Vi får väl se om allt töar bort eller om snön är här för att stanna.

IMG_0603.JPG

IMG_0604.JPG

IMG_0616.JPG
Over night we went from autumn to winter. It has been snowing all night. The tree outside my job still has yellow autumn leafs that make a beautiful contrast against the snow. We vill see if the snow is here to stay or if it will melt away. This time a year you’ll never know!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s