Christmas decorations that you can make yourself!

På sköna hems sajt hittade jag tips på juldekorationer som du kan göra själv med naturliga material. De blir de vackraste och mest väldoftande juldekorationerna tycker jag. Nåt av det här kommer du säkert hitta här hemma hos oss inför jul. Förra året hade vi precis flyttat in i vår lägenhet och vi hade inte kommit iordning. Nu har vi kommit en bit på väg och i år ska det bli mer av allt inför jul. Kan förresten knappt tro att det är mer än ett år sedan vi flyttade hit, vad fort tiden går!

Varför inte en vacker julstjärna till dörren med hjälp av granris

IMG_0571.PNG
Dekorerade ljuslyktor med rosmarinkransar

IMG_0570.PNG
Julstjärnor av granris

IMG_0569.PNG
En tallkvist i en vacker glasvas

IMG_0568.PNG
I found some nice ideas for christmas decorations that are natural and smells really good. I found them on ”Sköna hems” homepage. It’s really a home decoration paper in Sweden that you also can find online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s