Fresh air!

Idag har vi varit hos min svärmor och bland annat hjälpt henne rensa upp i trädgården. Det blev några skottkärror med rensat skräp. Vi gick även upp i skogen bakom huset och hämtade lite granris att lägga över några rabatter (markägaren var tillfrågad). När vi var där visade min man några av sina gamla lekplatser. Under denna stora sten som står på små stenar, tack vare inlandsisen, så hade han och hans kompisar en koja! Det var skönt att få frisk luft idag men jag blev väldigt trött. Jag behöver träna upp min kondition.

IMG_0630.JPG

IMG_0636.JPG

IMG_0632.JPG

IMG_0629.JPG
We have spent our day helping my mother in law closing down her garden for wintertime. Fresh air and lots of exercise was just what i needed. Almost all snow has melted away since last thursday but i’m sure we will have lots more before winter is over. My husband showed me the woods he played in as a child. I love the big rock on top of some small ones. Isn’t nature just grand?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s