Book Challenge!

När jag var yngre slukade jag böcker. Av någon anledning kom jag av mig efter skolan. De senaste åren har det bara blivit deckare eller chic lit böcker. Jag saknar läsandet och tycker att jag står lite still på den fronten. Jag har därför utmanat mig själv genom att ta tag i en bok som råkade komma i min väg. Det är en självbiografi av Portia De Rossi (ni vet blond tjej från blandannat Ally Mcbeal) som handlar om hennes självskadebeteende anorexia. Det är så långt ifrån böcker jag normalt läser nu för tiden som man kan komma. Dessutom är den på engelska. Varför göra det lätt för sig liksom!!! Jag har en tanke om att jag ska utmana mig själv med olika böcker som kommer i min väg utan att jag letar. Det kan vara nåt jag ärver som i det här fallet av min syster eller nåt som jag av en slump hör talas om. Jag har två böcker till på min lista. När jag läst boken så kommer jag att recensera den här i min blogg. Jag hoppas utveckla och ta tillbaka mitt läsande, vidga mina vyer, utmana mig själv och kanske lära mig nåt på kuppen. Jag börjar med Unbearable Lightness av Portia De Rossi.

IMG_0639.JPG
I used to read a lot when i was younger but somehow i’ve lost my reading during the past years. If i read something today it’s usually a crime story or a chic lit book. I want to take back my reading and i’m going to challenge myself with other kinds of books. It will be books i find by chance or that i hear about. I will read them and tell you all what i think. First out is a book in english from my sister. I had never heard of it but i’m going to give it a chance. It’s a book called Unbearable Lightness by Portia De Rossi (Actress from Ally Mcbeal to mention one thing) it’s a biography about her anorexia. Wish me luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s