New on the list!

En tjuvtitt på vad jag läser nu! Min mormor hälsar och säger förlåt, av Fredrik Backman. Den handlar om rätten men kanske också om konsten av vara och våga vara annorlunda. Jag har lånat boken av en kollega och har redan läst tre kapitel. Återkommer med en recension senare.

IMG_0719.JPG
Here is a sneak peek at what i’m reading right now. It translates somthing like ” My grandmother sends her love and says that she’s sorry” by the author Fredrik Backlund. I’ll tell you all about it later but it’s about the right to be different.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s