Gingerbreads!

Här kommer ett tips på köpta pepparkakor (gräddade på gammaldags vis) dvs på plåt. Dessutom närproducerat och fair trade. Hos oss serveras Kisa pepparkakor i jul. Ett hållbart alternativ och väldigt gott enligt min man som har provsmakat, snart hela burken, haha!

IMG_0763.JPG
These fair trade gingerbreads baked the old fashion way is my tip for today! It’s a good choice in many different ways. Do you have something like this close to you? Why not make a sustainable choice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s