Preparations!

Igår var vi hos min svärmor och hjälpte henne att få iordning inför advent. Vi tog även en skogspromenad där vi grävde upp ett par små granskott. Jag tänkte plantera dem i krukor och ha på balkongen bland annat. När julen är över kan man plantera ut dem igen om man vill. Miljövänligt återbruk kan man säga. Lite tallris fick också följa med hem. Vi hade markägarens tillstånd såklart. Idag väntar adventspyntande hemma plus årets första julmarknad. Känner mig lite småsnuvig men hoppas att det inte bryter ut.

IMG_0799.JPG

IMG_0796.JPG

IMG_0792.JPG

IMG_0794.JPG

IMG_0803.JPG
Yesterday we helped my mother in law with her advent preparations. We took a walk in the woods and picked a couple of baby spruces. We also took some sprigs. I’m going to use it all for christmas decorations. Today we are going to prepare and celebrate advent at home and visit this years first christmas market.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s