Christmas spirit!

Ligger nerbäddad hemma och känner mig rätt ynklig. Ser fram emot att Jul med Ernst börjar den 4 december. Hans program ger alltid en skön julstämning. Jag pysslade lite själv i helgen med granris, tallris och mossa. Jag har även sprayfärgat en svart elljusstake guldfärgad. Som ni ser blev det en annan variant av adventsstake än jag tänkt från början. Jaja det blir nog jul ändå! Slutresultatet kommer när jag piggnat till.

IMG_0838.JPG

IMG_0813.JPG

IMG_0812.JPG

IMG_0811.JPG

IMG_0806.JPG

IMG_0817.JPG
I’m home with a bad headache among other things. Soon Christmas with Ernst is beginning on TV. He always raises my christmas spirit. I started my own decoration preparations this weekend. I will show you more when i feel better.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s