Christmas embroidery!

Jag hittade detta underbara julbroderi på tradera för ett tag sedan. Jag la ett bud och vann. Tavlan är cirka 60 cm hög så det är en rätt stor tavla. Jag älskar domherrar och blev så glad när jag vann. Nu hänger den på väggen här hemma och pryder sin plats. På baksidan står det att den blev klar julen 1960 och att det var Sara Österberg som har gjort den. Den är i mycket fint skick trots sin ålder på 54 år. Jag kommer att vårda den ömt och ta fram den varje jul.

IMG_0841.JPG

IMG_0840.JPG
I placed a bid at Tradera and won this beautiful christmas embroidery a while ago. I’m so happy because i love small birds and especially bullfinches. It was made by Sara Österberg in 1960. It is in mint condition and i will cherish and keep it for the future.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s