New Look

När jag var i Paris så var vi på Les Halles. Bland många andra affärer så ligger New Look där. Det är som en blandning av HM, Zara och Gina Tricot mfl. Jag hittade en ursnygg klänning där som tyvärr inte fanns i min storlek. Nu hade min storlek kommit in igen. Min dotter köpte den och skickade hem den med sin pojkvän som nyligen var i Paris och hälsade på. Snacka om att jag blev glad. Supernöjd är ordet! Den blir fin till julens alla festligheter.

IMG_0857.JPG

IMG_0856.JPG

IMG_0861.JPG

IMG_0862.JPG
When i was in Paris i visited Les Halles and the store New Look. I found this amazing dress but they didn’t have it in my size. Now my daughter found it and her boyfriend brought it home to me. He was there visiting earlier this week. I’m so happy, i love it! Guess what i’m wearing this christmas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s