Christmas feast!

Vi har precis kommit hem från årets första julbord! Det var så otroligt gott. Allt och lite till fanns på detta bord. Magen står bokstavligt talat i fyra hörn. Villa Fridhem som en gång var sommarbostad för kungligheter är som ett litet minislott. Det är väldigt vackra miljöer och lokaler. Båda ögon och mage blir proppmätta. Dagen till ära hade jag på mig min nya stickade klänning inköpt secondhand för 30 kr samt mina nya skinnstövlar för betydligt mer. Klänningen går i grått, lila, rosa och lite silver. Stickad klänning passar ju bra när man ska äta mycket för den sitter inte åt, haha! Ett par små kolmårdstomtar och några hemstöpta ljus fick följa med hem.

IMG_0890.JPG

IMG_0899.JPG

IMG_0893.JPG

IMG_0894.JPG

IMG_0921.JPG

IMG_0923.JPG

IMG_0903.JPG

IMG_0902.JPG

IMG_0912.JPG

IMG_0913.JPG
Today we went to Villa Fridhem to eat christmas food. What a feast! Villa Fridhem was once a summer residence for royalty. The house is like a mini castle and it is very beautiful. The food was amazing. We are quite full now with both food and christmas spirit. I had my new secondhand dress on and my new boots. Two mini santas and some homemade candles followed me home.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s