Christmas tree inspiration!

Har varit på jobbkonferens i stora staden. Det som skulle bli ett avslut blir nu eventuellt en nystart! Jag som precis har återgått i ordinarie tjänst måste nu kanske ladda om för nytt projekt. Hur det blir med den saken får vi snart veta. Förberedelserna har iallafall börjat. Under tiden njuter jag av alla vackra juldekorationer bland annat i stora staden och låter mig inspireras. Julklockan på NK var imponerande. Hittade även två överdådigt dekorerade granar i en affär. Inte min stil men de gav mig ett par pyssel idéer som jag tar med mig hem. Nu har jag landat i soffan hemma och njuter av glamouren i Nobelfesten.

IMG_0939-0.JPG

IMG_0940-0.JPG

IMG_0941-0.JPG
I’m back home from a couple of days in the big city. I have been on a job conference. The project i was working on most of this year and that i thought was finished will maybe start over. Well we will see what happens. In the meantime i try to enjoy our christmas season. I saw a lot of christmas decorations in the city and even if the christmas trees on two of the pictures are not my style they have inspired me to make some DIY decorations of my own. If i succeed i will show you later. Right now i’m watching The Nobel banquet. I love the glamor.

One thought on “Christmas tree inspiration!

  1. Pingback: Our christmas tree 2014 in gold and white! | meonlajn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s