Merry Christmas!

Granen står så grön och grann i stugan! Årets version går i guld och vitt. Det blev lite nytt i är med fjärilar, blommor och rosetter. Jag vill önska er alla en riktigt God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År. Nu är det dags för julefrid och familjetid. Ta hand om varandra så hörs vi igen om några dagar.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2014/12/img_1005.jpg
I wish you all a very Merry Christmas snd a Happy New Year. This year our chistmas tree is in gold and white. Now is the time to enjoy the season and spend time with family and friends. Take care and see you soon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s