A statement necklace!

Jag fick världens finaste halsband av min dotter i julklapp. Jag har länge tänkt att jag skulle införskaffa ett större lite maffigare halsband men det har liksom inte blivit av. Halsbandet är köpt någonstans i Mont Martre i en liten affär som vi besökte när vi var i Paris för ett tag sedan. Jag såg dessa halsband där och de fanns i olika färger. Det känns så roligt att halsbandet kommer just därifrån. Varje gång jag har det på mig kan jag drömma mig tillbaka till samma mysiga lilla affär i Paris. Idag har vi en lugn dag här hemma. Det är minus åtta grader och sol ute. Just nu funderar vi på en promenad för att njuta av solen. Ikväll väntar bio men annars bara lugn och ro, inga måsten!

Just nu skulle jag vilja bära mitt nya halsband till något liknande det som ni ser nedan.

IMG_1060Röd tröja (sweather), rutig kjol (checkered skirt), Väska (bag) from Esprit, Kängor (boots) from Duffy, vit skjorta (shirt) Ellos.

wishlistjuldagen2014

Yesterday was wonderful and i couldn´t have wished for a better day. Family, joy and really good food! My daughter bought me a statement necklace for christmas. It´s from a little store in Paris that we visited when we where there lately. I saw these necklaces in different colors but didn´t buy anything at the time. I love that she remembered. Today i would wear this necklace with something like this. Tonight we will go to the movies but otherwise we will rest and just enjoy the day and the fine whether. Have a really nice christmas day everyone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s