In retrospect!

Då var det dags att summera året som gick! Jag brukar göra en kalenderframsida varje år i photoshop. Jag tillhör det ålderdomliga släkte som fortfarande har en papperskalender och trivs med det (så det så). Jag kan titta på min kalenderframsida varje dag och påminna mig själv om vart jag vill nå. Inför 2014 så såg min moodboard ut som följer.2014

Hur blev mitt år då? Ett mycket krävande jobbprojekt upptog större delen av mitt år och gjorde att jag inte orkade fullfölja det jag tänkt mig fullt ut. Jag har ätit bra större delen av året men behöver gå vidare och utveckla mig inom området. Vi kom en bra bit med balkongen men hann inte klart. Jag kom också en bra bit med min garderobsrensning och påfyllning men har även där en bra bit kvar. Vi gick alldeles för få promenader och motionerade på tok för lite. Bättring ”big time” krävs. Det var ett känslomässigt omvälvande år med student för min dotter och en flytt till Paris för henne. Det var mycket som förändrade sig även om jag stod still på flera andra områden. Jag har många mål och visioner men ingen bra plan för genomförande. I slutet av året så har jag varit enormt trött och lite ledsen. Jag inser att en hel del saker behöver ändra på sig men jag har inte orkat ta de nödvändiga steg som behövs ännu. Jag behöver en nystart på flera sätt! Mot slutet av året så har vi lyckats få till förberedelserna inför jul på ett bra sätt och just nu mår jag bättre än på länge. Julfriden har sänkt sig och jag njuter av ett bra avslut på ett annars rätt så turbulent år. Min nya moodboard för 2015 ligger rykande färsk i datorn och väntar på nya färgband till skrivaren. Jag ska visa er efter nyår!

Every year i make a moodboard in photoshop. It´s a reminder of what i want my year to be. 2014 was an turbulent and emotional challenging year. I worked around the clock with a demanding job-project and my daughter graduated from highschool and moved to Paris. I ate well most of the year but i need to learn more about cooking the right kind of food. I didn´t enjoy ”here and now” as much as i wanted and laughed way to little. I didn´t exercise as much as i would have wanted. We did however start with our balcony and livingroom renovation and are almost finished. I had a big slump at the end of the year and i see that i must change my life in some ways. Our christmas preparations went well and i enjoy the peace and quiet of the season finale. I feel much better now and i look forward to next year. My moodboard for 2015 is waiting to be revealed. It´s just finished and i will show you in a couple of days.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s