A day with my sisters and some really good news!

Idag for jag och mina systrar till grannstaden för att shoppa, äta lunch, fika och ha det bra. De bor en bra bit bort så det är inte så ofta vi har möjligheten att träffas. Vi hade riktigt roligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi shoppade en hel del bland annat kläder. Jag kom hem med två tröjor som gick i svart, grått och lite vitt för en billig reapeng. Min syster köpte ett halsband och ett jättefint Edblad armband till mig som redan är nya favoriter. Jag fick också ett väldigt gott besked idag som gjorde livet lite lättare. Helt plötsligt lättade jag ett ton och jullovet blev just vad det borde vara, ett lov.

IMG_1084

IMG_1085

IMG_1083

Today me and my sisters went to our neighbor town. We did some shopping, ate lunch and had fun. I came home with two sweaters that i found really cheep on sale. My sister bought me a cool necklace and a bracelet from Edblad. I just couldn´t be happier. As icing on the cake i got a really good message today that made my life a little easier. All and all a very good day.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s