A brand new year!

Året har precis börjat och för mig blir det en nystart istället för en omstart. Det jobbprojekt som jag trodde jag skulle få göra en omstart på visade sig bli avblåst. Det känns skönt att få göra en nystart på året istället och jag känner mig riktigt pepp!

Jag har gjort en moodboard för det nya året som ser ut som följer nedan. Som ni ser så är vissa saker saker desamma som tidigare och några är nya. Jag tänker drilla mig i positivt tänkande och ändra på min negativa tankespiral. Målet är att laga bra mat med ny inspiration och kombinera det med motion. Jag tänker göra en sak i taget, göra det medvetet och göra det färdigt. Ett annat mål är att rensa ut allt onödigt som inte behövs och få mer space hemma. Jag vill fortsätta att tänka återbruk och hitta mer kläder second hand. Tanken är en bra och personlig blanding av gammalt och nytt i en rensad garderob där allt används. Om allt går som vi tänkt oss så står två resor på schemat. En till Paris innan min dotter avslutar sina studier där och kommer hem och en till Gotland. Jag har en hel del förändringar som behöver göras på jobbfronten. Slutligen ska jag satsa mer på att utveckla min konst. Det är dags att få ner mina drömmar på en duk eller två istället för att bara prata om dem. Jag vill även ge min blogg en boost och fortsätta med de tankar och ideér som jag har vad gäller utvecklingen av bloggen.

mitt2015

Welcome to my brand new year. My hopes and dreams for the year you can see in my new moodboard. I need to slow down and make what ever i do last. I want to visit Paris again before my daughter have finished her studies there. I also want to go to Gotland for a week and experience that fantastic island. I´m going to focus on positivity and see that the sun shines every day even if the clouds are covering it. I want to evolve my painting and boost my blog. Finally i want to clean out my house and make room for more space.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s