Spring rose!

Två dagar in på nya året och vi närmar oss vardag med stormsteg. Vi hade ett supertrevligt nyårsfirande med god mat och roligt sällskap. Jag fotade i princip inget utan koncentrerade mig på att ha kul istället. Tyvärr åt jag något som magen reagerade mot så nyårsdagen var väl mindre rolig. Idag är jag på banan igen. Vi har varit hos min svärmor idag och hjälpt henne med bilen. I en affär på hemvägen hittade jag julrosor för en billig penning. Jag fick två för vad en kostar här i stan. Jag har velat ha en sån i ett par jular men inte unnat mig det. Nu slog jag till på två efter jul, haha! Jag får kalla dom vårrosor istället. Nu blir det köttfärslimpa på beställning och tvätt. Imorgon åker min dotter tillbaka till Paris.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1157.jpg
På nyårsafton var min man och jag ute och gick på förmiddagen. Vi mötte en svan på vägen. Vilket maffigt djur. Oroa er inte han fick hjälp ner till vattnet strax efter.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1138.jpg
A new year with new adventures! We had a great new years eve with our family. I had so much fun i forgot to take pictures. I bought two christmas roses on sale today! I can call them spring roses instead, haha! Tomorrow my daughter returns to Paris so for now it’s back to the washingmachine. We went for a walk the other day and met a swan. What a magnificent creature!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s