A cold walk and a huge technical challenge for me!

Jag hoppas kunna utveckla min blogg med lite mer rörliga bilder under 2015. Detta är en enorm teknisk utmaning för mig. Min man filmade delar av en promenad vi gjorde för ett par dagar sedan. Jag har sedan lyckats sätta ihop ett antal småsnuttar i iMovie och har även fått dit en melodisnutt (även om originalljudet hörs lite, hmmm). Bara att få filen till datorn från mobilen och sedan in i bloggen höll på att ta knäcken på mitt tålamod. Men skam den som ger sig! Min dotter gör ofta små filmsekvenser på sin blogg och jag tycker att det är så kul att titta på dessa. Nu var detta mer ett test för att se om det gick. Tanken är att jag ska försöka få till detta med mer spännande innehåll på sikt. Lite hackigt men jag är så stolt att jag lyckades.

I want to insert more movement in my blog. This is a test, big time. It was a huge technical challenge for me and tested my patience to the limit. It´s far from perfect but this is just the beginning. I will not give up until i master this media form.

På tal om teknik så har jag suttit i flera timmar med en Parisguide från vår resa. Tyvärr så kraschade inlägget och allt försvann… men som sagt skam den som ger sig. Jag börjar om… men det blir en annan dag.

Speaking about technical challenges… i made a blogpost about Paris, a guide if you like. It disappeared to my big distress. I have to start all over… but not today.

Låt/song Moneygrabber med/with Fitz and The Tantrums

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s