DIY

Idag har vi pysseldag hemma. Jag tvättar ikapp efter jul, planerar matlista och spraymålar teburkar till jobbet mm. De kommer att få vit, svart och silverfärg. Jag har haft magvärk i ett par dagar nu framför allt kvällar och nätter. Då passar det bra att lalla omkring hemma och småpyssla. Har spelat in ett par avsnitt av ”kirstie’s vintage home” som jag ska titta på ikväll. Jag bara älskar hennes program från England. Imorgon är min sista lediga dagen det här jullovet sedan är jag tillbaka i vardagen.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1193.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1192.jpg
Tomorrow is the last free day before work starts again. Taking it easy and doing some DIY with spray paint. Fixing up some old tea cans with new paint. I’m going to have them at work with my tea in. Now it’s back to cleaning and washing. I have recorded a couple of episodes from ”kirstie’s vintage home”. It’s an english series that i just love. It’s so me that it’s scary, haha! I’m going to watch them later tonight.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1195.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s