A really efficient day!

Imorgon är jullovet slut och jag börjar jobba igen. För första gången på länge har jag inte ångest när jag ska till jobbet och det känns bra! Idag har vi bland mycket annat planerat matinköp och lyckats spara 300 kr genom att tänka smart och leta efter extrapriser. Vi har promenerat för fjärde gången den här julledigheten. Jag har tvättat allt som fanns i tvättkorgarna och lagat lunchlådor till resten av veckan. Jag har även börjat ta reda på, byta och föra in alla mina lösenord i ett särskilt program som heter ”One Password” Det är ett program och en app som man kan ladda ner från appstore. Det är som ett valv för dina lösen och till valvet behöver du bara ett lösen. Gisses vad mycket enklare allt blir. Min teknikrädsla har gjort att jag dragit på det länge men nu är jag igång. Min man är suverän på sånt så han har hjälpt mig massor. Jag har även fått igång Skype. Så nu kan jag snart prata med och se min dotter samtidigt. Slutligen har jag förberett mig inför jobbstart imorgon så att allt är klart när klockan ringer tidigt imorgon. Nu ska jag bara måla mina naglar och sen gott folk så är jag redo… 2015 bring it on!

Tomorrow christmas break is over and i’m going back to work. We have been really efficient today. We have planned this month’s grocery shopping. I have cooked lunchfood for the rest of the week. I have finished all laundry. I have also started to adress my password problem with a new program called ”One Password” (it’s an app from appstore). Finally i downloaded Skype so that i can talk with my daughter and see her at the same time. All and all a very good day!

Morgondagens/Tomorrows outfit

Ljusblå jeansskjorta/ Lightblue jeansshirt (secondhand), nytt halsband/ new necklace (gift from my sister) and black/svarta jeans from HM.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1218.jpg

Jag har letat länge efter skaftstöd till mina nya stövlar men inte hittat något billigt och bra. Idag kom min man med ett bra tips till stövlarna. Två petflaskor (diskade) som stöd så att de inte säckar ihop. Superbra budgettips helt enkelt.

I have looked for boot shaft support for some time. Today my husband came with a brilliant idea. Two big soda bottles (washed clean) to support the shafts. A simple and cheap solution.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b5c/38143064/files/2015/01/img_1215.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s