Sleek Make-up

Helt plötsligt har jag hittat tillbaka till mitt sminkintresse. Det var många år sedan jag sminkade mig dagligdags. De senaste åren har det mest blivit mascara. Min dotter är väldigt intresserad av smink och väldigt duktig på att sminka. Hon inspirerar mig och ger mig lust att prova lite nytt. Just nu funderar jag på att skicka efter en sminkpalett som heter Bad Girl från Sleek Make-up. Min dotter fick smink i julklapp därifrån och det verkar vara bra kvalitet. Jag vill även ha ett set med sminkborstar och hittade även ett sådant på samma sida. Jag har till och med funderat på att kitta in på Makeup store och skaffa mig en Cover all mix.

badgirl

borstar

cover all mix

 

For years i have mostly used mascara but now my interest in make-up is returning. My daughter is my inspiration. She loves make-up and is really good at it. She got a palette from Sleek Make-up at christmas and i really liked it. I’m thinking of buying one of my own. Maybe i’ll order some brushes as well. While i’m at it maybe i’ll pass by Make-up store and buy a Cover all mix to.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s