Snowy weather!

Idag sov vi länge och har haft en lugn dag. Vi tog en promenad i snöyran men annars har vi mest bara småpysslat. Jag har beställt ett par saker från Jotex. Det var ett par utav sakerna jag visade förut. Håller på med maten och funderar på att titta på film senare. En lugn lördag utan en massa måsten helt enkelt!

2015/01/img_1279.jpg

2015/01/img_1285.jpg

2015/01/img_1297.jpg
Having a slow saturday. There are no ”must do” today. I have placed an order of some of the things i showed you from Jotex. I”ll show you in a week or two. We also went for a walk in the snowy weather but otherwise we a just taking it easy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s