Under the weather!

Det blev visst en lång paus! Jag råkade bli sjuk mitt upp i alltihop. Hosta, snuva, ont i huvud och kropp och så lite feber på det. Jag är fortfarande mitt uppe i eländet så det kan ta ett tag till innan jag är på banan igen. Tack och lov att jag har min padda som jag kan surfa runt på när jag inte kan sova på nätterna. Det enda roliga är att min beställning från Jotex har kommit. Det blev en ljusslinga och ett par ”mässings” blomkrukor. Jag är nöjd även om jag inte orkar fundera på var sakerna ska vara just nu. Jag får återkomma till det. Just nu är det mest ipren, strepsils och honung som gäller för mig. Vi hörs när jag mår bättre.

2015/01/img_1337.jpg

2015/01/img_1332.jpg

2015/01/img_1340.jpg

2015/01/img_1342.jpg

2015/01/img_1343.jpg
I’m under the weather with a bad cold right now. The only fun thing is that my order from Jotex came yesterday. It’s lightbulbs and flowerpots in brass. I love them but i don’t have the strength to place them properly right now. I will be back when i feel better.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s