Every day inspiration!

Jag börjar äntligen må lite bättre och hoppas jag kan gå till jobbet imorgon. Innan jag blev sjuk så var jag iväg på en tillställning som jag ska berätta mer om en annan gång. Där träffade jag en tjej som stod ut från mängden genom sin klädstil. Jag tyckte att hon såg så himla vinterpiffig ut och la hennes outfit på minnet. Här har jag försökt återskapa den genom ett kollage.

I´m finally feeling a bit better and i hope i can return to work tomorrow. Before i got the flu i attended a social function of sort ( i will tell you more about this another time). At this place i meet a woman that i thought dressed really winter cool. I have tried to copy her look here. I love it!
korinspopalsvastBoots, bag, Triwa watch, blouse, trousers from Ellos, pearlnecklace from Vero Moda, Silver necklace and fur from Addicted2Fashion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s