Make the most of it!

Jag behöver bli bättre på att kombinera de kläder som jag redan har i garderoben. Det är en träningssak! Alla är ju inte stylister av naturen så att säga. Jag tror dock att alla kan bli bra på sin egen garderob. Allt man behöver är lite mod att testa olika varianter. Lägg ut kläderna ungefär som jag gjort, fota om ni vill, fundera och testa er fram. Jag kommer då och då att lägga ut tre bilder med olika kombinationer av sånt jag redan har. Ett av plaggen är detsamma. Jag tänkte att en variant blir till fest, en till vardags och en till jobbet.

Komihåg accessoarerna, de är alltid pricken över i och i mina ögon kan man aldrig ha för många.

Först ut är mina nya mörkgrå byxor (slimfit jeans från Cubus)

Till vardags kombinerar jag i det här fallet med en tröja från New Yorker, ett ärvt halsband från min dotter och mina svarta lågklackade boots.

IMG_1388

Till jobbet kan jag tex. använda min blus som jag köpt secondhand, en svart kavaj från HM och mina högklackade boots (köpta på Nilssons rea för flera år sedan). Till det ett halsband som jag också köpt på rea någon gång men inte minns var just nu.

IMG_1393
Till fest använder jag min vinröda lite silkiga blus från Åhlens, mina höga stövlar från Euro sko samt mitt powerhalsband från Paris.

IMG_1390

Bilderna är väl inte de bästa i ljuskvalité men det är ju rätt mörkt inomhus. Nästa gång tänkte jag prova fram tre kombintioner med min svarta pennkjol från Lindex. En del saker återkommer säkert framöver fast i andra kombinationer.

I want to be better at combining my clothes and make the most of what i have. I´m going to take one item, in this case my darkgray slimfit jeans from Cubus, and combine one outfit for everyday wear, one outfit for work and one outfit for party. The first picture is an everyday outfit with a knit from New Yorker, boots from Euro sko and a old necklace from my daughter. The next one is for work, jacket from HM, blouse bought secondhand and a old necklace i found in a drawer. The heels i bought at sale years ago. Finally one outfit for party. A blouse from Åhlens, necklace from Paris and boots from Euro sko.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s