DIY update!

Här kommer en uppdatering av vad som hänt på pysselområdet sedan sist. Jag påbörjade ett sprayprojekt efter jul av lite saker jag köpt secondhand. Det var ett grytunderlägg i ilsket rött. Inte min färg och definitivt inte passande i köket. Jag sprayade också en teburk i tre plan som jag ska ha på jobbet. Här ser ni innan och efter (längst ner). Det är lite bökigt att spraya på balkongen så resultatet är väl inte tip top men det funkar för det jag har tänkt.

Here is a DIY update from some projects i started after christmas. You can see the result in the third picture. The tea cans in three layers i´m going to use at work.

 

IMG_1193

IMG_1192

IMG_1394

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s