Second hand challenge!

Jag har lovat mig själv att handla mer secondhand i år. Dels av återbruk- och miljöskäl men även för att spara pengar till annat som jag vill göra. Jag tänker därför utmana mig själv i att hitta en outfit som liknar den jag vill ha i ”nya” kläder.

Först ut blir en vårig outfit med blommig blus från Esprit, vit väska av Michael Kors, örhängen från SNÖ of Sweden och rosa byxor från Ellos. Jag ska försöka hitta något som liknar detta för en billig penning secondhand. Nu kan det ju ta ett tag men när jag har hittat vad jag vill ha så återkommer jag med en uppdatering. Skorna däremot kommer jag att köpa nya eftersom jag har lite krångliga fötter.

blommigblusrosajeansutmaning

This year i´m going to challenge myself with more secondhand shopping. I´m going to make an outfit that i want with new clothes and then try to find something like it secondhand. First out is this spring outfit with a flowery blouse from Esprit, Pink trousers from Ellos, Earrings from Snow of Sweden, shoes from Ellos and a bag from Michael Kors. I will keep you updated but it will probably take some time.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s