Crystal clear!

Hittade en artikel på Sköna hems hemsida som Åsa på My Casa skrivit. Jag blev eld och lågor! Det är tydligen dags för kristallen/glas att göra stor comeback i våra hem. Det är ju för härligt eftersom jag redan börjat så smått utan att veta om detta! Jag har ju som ni kanske kommer ihåg planterat om dessa succulenter från en julgrupp i en fin glasskål redan för ett år sedan. I mitt skåp står en hel massa godingar och bara väntar. Jag har förutom vaser och skålar även ljusstakar i kristall som ska få titta fram i vår. Jag valde dessutom att behålla kristallprismor uppe efter jul istället för att lägga ner dem i julpyntslådan. Tänker mig några kala grenar, lite trassliga, som jag ska hänga dem i och ha i ett fönster. Jag tänker även skaffa vårlökar och ha i en glasskål mitt på vardagsrumsbordet. Det kan ju inte bli mer vår än så.

De två första bilderna kommer från My Casas blogg som ni hittar här.

kristall2

kristall21

IMG_1399

IMG_1400

IMG_1401

 

I found the most lovely spring inspiration at Sköna hems hemsida, My Casa. She thinks that glass and crystal is on it´s way back after all marble and copper we have seen. I just love it and i have so many bowls, vases and candlesticks in crystal that i can use. The two first pictures come from My Casa which you find here.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s