Tulip mania!

Jag älskar tulpaner oavsett årstid men det är på våren från och med nu och fram till påsk som det är extra vackert och inbjudande. Hittade lite inspiration på Sköna hem som alltid, här. Sista bilden har jag hittat någon annanstans som jag tyvärr inte minns. Den varianten tänker jag härma inom kort, det blir mitt nästa DIY-projekt. Kanske härmar jag någon av de andra varianterna också, vi får se.

tulpaner10

tulpaner1

tulpaner2

IMG_1349

I love tulips at springtime. I found these wonderful tulipideas at Sköna hem, here, as usual. The last picture i can´t remember where i found but it´s that version i´m going to do myself with some simple DIY.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s