Difficult decisions!

Vi har nu bott i lägenheten i mer än ett år. Det där med att få upp tavlor är svårt tycker jag. Det tar tid att tänka ut hur man vill ha det och så att det blir bra och passar ihop. I helgen som var så fick vi ändan ur och fick upp en hel del saker på väggarna. Vi är inte riktigt klara än men vi är iallafall en bra bit på väg. För att få en bild över hur tavelväggen i hallen skulle vara så la jag ut tavlorna på vardagsrumsmattan och plockade om tills jag var nöjd. När min fina man också godkänt kombinationen så skred vi till verket. Tyvärr fick vi inte upp spegeln för vi saknade en bra krok. Den ska vi skaffa så fort som möjligt. Bänkskiva saknas också men det ska också snart införskaffas. Vi närmar oss klara i hallen.

Påfågelplanschen köpte jag på Esq i Linköping, ram från IKEA. Spegeln är från Jotex, ängeln broderade jag för många år sedan. Den målade ängeln är ett tryck av Lena Linderholm och de knypplade tavlorna fick jag av min farmor för många år sedan. Trycket med jordgloben har jag gjort själv utifrån ett tryck jag så i svartvitt på Esq. Något gammalt, något nytt och något egengjort, precis som vi vill ha det!

2015/01/img_1398.jpg

2015/01/img_1465.jpg

2015/01/img_1466.jpg

2015/01/img_1470.jpg

2015/01/img_1471.jpg

Finally our paintings are starting to find their places. It has taken some time to decide where to put them. We are almost finished in our hallway. The countertop is missing but is on it’s way. The round mirror is also left to put up on the wall. We are slowly getting there. The peacock poster i bought at a the store Esq in Linköping. The angel is a painting by Lena Linderholm, the embroidered angel and the poster with the globe i have made myself. The bobbin made paintings my grandmother gave me a long time ago.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s